Close

Recension av Hudlös

Posted on by Sandra Gustafsson

.

HUdlös.jpg

"Det blir en gastkramande, otäck berättelse om psykosens förlopp och en mammas vanmäktiga förtvivlan inför sitt barns sjukdom, som berör på djupet. Författaren rör sig i välbekant landskap, vilket märks i språkets avskalade tyngd och träffsäkerhet. Detta är hennes tredje roman på temat psykisk sjukdom och utsatthet." 
- Lena Condelius, BTJ-häftet nr 21, 2015.

Utlottning av Hudlös!

Posted on by Sandra Gustafsson

Nu har jag öppnat en giveaway för Hudlös, min nästa roman som släpps den 27 augusti - gå med redan nu för att få chansen att vinna!
Det du behöver göra är att logga in på Goodreads via den här länken.
Är du inte medlem - bli det!
Goodreads är världens största bokportal!
Du kan gå med i olika läsgrupper, skapa din egen bokhylla, betygsätta böcker, läsa författarbloggar och hänga med folk med samma läsintresse som du - och vara med i utlottningar av böcker, det pågår hela tiden. 

Alltså: utlottning - här - klick.

Skärmavbild 2015-06-29 kl. 13.51.09.png

”Alla år som gått utan att de vetat något annat än att han bara var Liam, att han inte var som någon annan, att han bara var han. En liten pojke. Bara Liam. Alice önskade att hon kunde ta honom i sin famn och gömma honom undan all rädsla och skräck för all framtid.”

Alice och Jonathan får sonen Liam men för Alice uteblir lyckokänslan för sitt barn, något är helt enkelt fel. När de till slut får veta att Liam är allvarligt sjuk trasas familjen sönder. Alice tror på sin egen förmåga att hjälpa sin son, medan Jonathan litar på sjukvården och vill göra rätt. Till slut har de ingenting gemensamt förutom Liam och kampen för att rädda honom får dem att förlora fotfästet. Ingenting är vad det har varit och ingenting kan någonsin bli detsamma.


Hudlös är en stark, närgången och krävande bok om en verklighet som många familjer lever i.

Hudlös släpps 27 augusti.

Den sommartid nu kommer

Posted on by Sandra Gustafsson

16-åringen går ut nian imorgon, och idag skulle jag köpa blommor till skolavslutningen och börjar väl GRINA i butiken. Dagen innan liksom.
Skolpersonalen - alltså vilka hjältar, vilka stjärnor, vilka fantastiska pedagoger och medmänniskor.
Jag kommer att sakna er. Och jag ska ha vattenfast mascara imorgon.

Fix och trix och livet osv etc.

Posted on by Sandra Gustafsson

Min hjärna håller på att ge upp, seriöst. Hjärtklappning igen. Yrsel. Dimsyn.
Allt.
Och då tyckte jag att det var en bra idé att göra om designen på min hemsida såklart, finns här om man vill se. Och sen jobbar jag med mina översatta utgåvor, och när vi pratar om det så vill jag så klar tipsa om att det finns en utlottning här som hela välden kan vara med i. 
Annars? Inte mycket.
(Jo! Massor! Hela tiden! Kroppen! Hunden! Ni vet! Tonårsmamma!)
Jag har börjat kolla på Peaky blinders på Netflix och den är så SNYGG.