Close

Utlottning av Hudlös!

Posted on by Sandra Gustafsson

Nu har jag öppnat en giveaway för Hudlös, min nästa roman som släpps den 27 augusti - gå med redan nu för att få chansen att vinna!
Det du behöver göra är att logga in på Goodreads via den här länken.
Är du inte medlem - bli det!
Goodreads är världens största bokportal!
Du kan gå med i olika läsgrupper, skapa din egen bokhylla, betygsätta böcker, läsa författarbloggar och hänga med folk med samma läsintresse som du - och vara med i utlottningar av böcker, det pågår hela tiden. 

Alltså: utlottning - här - klick.

Skärmavbild 2015-06-29 kl. 13.51.09.png

”Alla år som gått utan att de vetat något annat än att han bara var Liam, att han inte var som någon annan, att han bara var han. En liten pojke. Bara Liam. Alice önskade att hon kunde ta honom i sin famn och gömma honom undan all rädsla och skräck för all framtid.”

Alice och Jonathan får sonen Liam men för Alice uteblir lyckokänslan för sitt barn, något är helt enkelt fel. När de till slut får veta att Liam är allvarligt sjuk trasas familjen sönder. Alice tror på sin egen förmåga att hjälpa sin son, medan Jonathan litar på sjukvården och vill göra rätt. Till slut har de ingenting gemensamt förutom Liam och kampen för att rädda honom får dem att förlora fotfästet. Ingenting är vad det har varit och ingenting kan någonsin bli detsamma.


Hudlös är en stark, närgången och krävande bok om en verklighet som många familjer lever i.

Hudlös släpps 27 augusti.

Den sommartid nu kommer

Posted on by Sandra Gustafsson

16-åringen går ut nian imorgon, och idag skulle jag köpa blommor till skolavslutningen och börjar väl GRINA i butiken. Dagen innan liksom.
Skolpersonalen - alltså vilka hjältar, vilka stjärnor, vilka fantastiska pedagoger och medmänniskor.
Jag kommer att sakna er. Och jag ska ha vattenfast mascara imorgon.

Fix och trix och livet osv etc.

Posted on by Sandra Gustafsson

Min hjärna håller på att ge upp, seriöst. Hjärtklappning igen. Yrsel. Dimsyn.
Allt.
Och då tyckte jag att det var en bra idé att göra om designen på min hemsida såklart, finns här om man vill se. Och sen jobbar jag med mina översatta utgåvor, och när vi pratar om det så vill jag så klar tipsa om att det finns en utlottning här som hela välden kan vara med i. 
Annars? Inte mycket.
(Jo! Massor! Hela tiden! Kroppen! Hunden! Ni vet! Tonårsmamma!)
Jag har börjat kolla på Peaky blinders på Netflix och den är så SNYGG. 
 

I get so emotional baby

Posted on by Sandra Gustafsson

För två veckor sedan sprang jag en mil, det gick världsbäst osv etc.
Två dagar senare låg jag på golvet i flera timmar för att min ryggvärk var utöver det vanliga.
Den var hemsk. Jag kunde ungefär inte gå.
Efter ett akutbesök konstaterades att jag (nog) har en läckande disk i nedre delen av ryggen. 
Sedan dess har jag haft ont, inte haft ont, haft ont, inte haft ont och har ätit så mycket piller att jag vaknat av magsmärtor (det ena, det andra och det tredje, yada yada) så nu har jag slutat med piller och gör styrkeövningar istället. (Jag har ju mitt löparknä att jobba med också.)
Idag tänkte jag testa att springa.
Jag började gå på bandet i soft hastighet, andas, känner att det strålar i ljumsken/benet och lyckas stressa upp mig själv så när jag ska börja springa efter 10 minuter är jag ca livrädd för att 1) det ska hugga till i ryggen 2) att benet ska vika sig under mig och jag trasslar in mig i löpbandet och skäms ihjäl alternativt bryter båda benen.
Men det går bra!
Lättnaden är så stor att jag grinar.
Ni vet, sväljer, blinkar bort tårar, lyssnar på E-type´s "Life" och Britney Spears "Work bitch" och fattar inte att löpningen är så viktig för mig, att jag saknat den SÅ mycket.
Det håller i ungefär 1, 5 km, sedan kommer det mystiska känningar i ryggen/benet och vid 2 km avlutar jag.
Ett litet steg för människan osv.