Ga_om_intet_final.jpg
 

En klaustrofobisk spänningsroman om hämnd, avund och konsekvenserna av att leka med andras liv.

Den släpps som inbunden och e-bok den 22 maj 2014. Mer info här.

sveddpocket.jpg

Helena är inspärrad. Hon har gått över gränsen, men vad är det hon har gjort?

En gång i veckan får Helena träffa en psykolog och i samtalen med honom rullas sanningen upp bit för bit. Under flera år hade hon ett förhållande med en man som gav henne mod att leva, trots de mörka hemligheter hon bar på. Men hon var alltid "den andra kvinnan" och till sist rasade Helenas sköra värld samman.

Vi får möta Helena i skärvor: samtalen med psykologen varvas med återblickar till barndomen och Helenas inre samtal med sitt livs kärlek. Berättelsen är full av nerv och spänningen stiger med insikten om vem Helena egentligen är.

Svedd är en psykologisk spänningsroman som insiktsfullt skildrar en trasig människas desperata försök att skapa ett liv värt att leva.

Finns bl a hos adlibris och bokus.

gustafsson-sandra-maskrosungen.jpg

Redan när Sandra föddes var hennes mamma psykiskt sjuk. När Sandra växer upp glider mamman allt djupare in i sin sjukdom och dessutom alkoholmissbruk.

Det är Sandra som så gott hon kan ansvarar för hushållet, medan hennes mamma låser in sig i sitt rum och eldar upp brev och pratar med sig själv. Ofta finns ingen mat i huset, de pengar som finns går till mammans missbruk. Situationen blir ohållbar, och hon flyttar hem till sin pappa, men inte heller där ordnar saker upp sig. 

Maskrosungen är en gripande och självutlämnande berättelse om en flicka som trots hårda förutsättningar växer upp till en stark, välutbildad kvinna.

Maskrosungen gavs hösten 2007 ut i Danmark. Sandra Gustafsson är flitigt anlitad som föreläsare i olika sammanhang.

Finns bl a hos adlibris och bokus.

prataomdet.png

Jag, liksom flera andra som valde att prata om det, finns med i den här antologin som ges ut av Kalla Kulor förlag. Alla eventuella intäkter utöver produktionskostnaderna kommer gå till välgörenhet.

 

 

 

 

 

Vill du veta mer om #prataomdet?

På Twitter: twitter.com/prataomdet

På webben: prataomdet.se

Finns bl a hos adlibris och bokus  .

rasta.jpg

RASTAMUTTA är boken om en familj bestående av Mamma, Pappa, Storebror och Lillebror. Allt du läser i den här boken har hänt i verkligheten.

Någonstans i planeringsstadiet snubblade jag över en gammal klasskamrat, Vanja Schelin, som nu försörjde sig som illustratör (vilket inte var konstigt eftersom hon alltid ritade i skolan). De tog oss fyra minuter (på sin höjd) att komma fram till att vi absolut skulle göra RASTAMUTTA tillsammans.

RASTAMUTTA är den perfekta ge-bort-till-vem-som-helst-boken. Så gör det.

"Boken är fylld med repliker från vardagslivet. Barn är ju som bekant väldigt rättframma och logiska i all sin oskuldsfullhet, och det har Gustafsson verkligen tagit vara på./.../" Rolli Fölsch i BTJ nr 4-08

Finns hos adlibris och bokus